fbpx
Zwangerschapsmassage Veldhoven
Blossom zwangerschapsmassage
Een rustmoment voor
jou en je baby

Zwangerschapsmassage

Proficiat, er is een baby op komst! Wat een bijzondere tijd maak je nu door.
Je lichaam is op het moment hard bezig om ervoor te zorgen dat je baby de ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Je gewrichten worden soepeler en je rug- en beenspieren moeten harder werken door het extra gewicht van je buik. Dit kan tot vervelende klachten leiden, zeker als je gewone leven ook doorgaat met werk of de zorg voor oudere kinderen. Ga er maar aan staan! Regelmatig rust nemen is extra belangrijk in deze tijd. En daarbij kan een zwangerschapsmassage helpen. Door de massage kun je lekker ontspannen en jezelf weer opladen. Een momentje helemaal alleen voor jou en voor je baby.

 

De voordelen van een zwangerschapsmassage
Heb je typische zwangerschapsklachten? Dan kan een zwangerschapsmassage verlichting bieden. Denk hierbij aan vermoeidheid, slecht slapen, rugpijn, nek- en schouderpijn, bekkenklachten, (kuit)kramp, rusteloze of vermoeide benen, pijnlijke voeten en misselijkheid en vocht vasthouden.
Maar natuurlijk is een zwangerschapsmassage er niet alleen voor vrouwen met klachten! Een zwangerschapsmassage is ook een heerlijk moment voor jezelf. Een ideale verwennerij die je als zwangere vrouw verdient!

zwangerschapsmassage zijligging

Zijligging
Je wordt gemasseerd in een zijligging. Een speciaal zwangerschapskussen zorgt ervoor dat jij en je baby fijn liggen waardoor je helemaal kunt ontspannen. De massage is rustig en zacht.

Om even rekening mee te houden…

Je bent welkom voor een zwangerschapsmassage als je 12 weken of langer zwanger bent.
Heb je medische klachten zoals een hoge of lage bloeddruk, trombose, hartklachten, bloedingen of een verhoogd risico op een miskraam of vroeggeboorte, overleg dan even met je verloskundige of gynaecoloog of je gemasseerd mag worden.

 

Tarieven:
60  minuten: € 50,-

Ontdek dan wat een zwangerschapsmassage voor je kan doen.

 

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom
Zwangerschapsmassage Veldhoven