fbpx
Voetreflex massage
voetreflex_massage
Je voeten vertellen verhalen

Voetmassage (reflex en chinees)

Je staat er eigenlijk niet vaak bij stil, maar je voeten hebben nogal wat te verduren. De hele dag sta of loop je op je voeten. Rennen, slenteren, hoge hakken… hoe heerlijk kan het dan zijn om ’s avonds je schoenen uit te doen. Soms lijkt het wel alsof je voeten ineens 2x zo dik zijn. Ken je dat bevrijdende gevoel? Dan kun je je denk ik wel voorstellen hoe ontspannen een voetmassage is.

 

Een voetmassage bij Blossom combineert een voetreflexmassage met een Chinese voetmassage. De voetreflex gaat ervan uit dat er op je voeten reflexgebieden zijn die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Zo is er bijv.  een reflexgebied voor het hoofd of voor de darmen. De eeuwenoude techniek van de Chinese voetmassage brengt je lichaam in balans. Door de massage van voeten, enkels en onderbeen met de handen en de Chinese voetmassage stick wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven.

 

De combinatie van beide technieken werkt bijzonder ontspannend. Het is een warm bad voor lichaam en geest.

 

Wil je een uitgebreide voetreflexbehandeling, dan verwijs ik je graag door naar een voetreflex therapeut.

 

Tarieven voet (reflex) massage:
60 minuten: € 50,-

 

Ontdek dan wat  een voetmassage voor je kan doen.

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

Voetreflex massage Blossom