fbpx
Massagepraktijk Blossom Veldhoven
slider_overblossom
Je bent van harte welkom
bij Blossom!
Ingrid Diender Over Blossom

Massagepraktijk Blossom - een nieuw begin

Soms gaat het in het leven even anders dan je verwacht. Voor mij was dat het moment om eens rustig na te denken wat ik nu eigenlijk wil. Wil ik in mijn huidige vakgebied, de marketing-communicatie, blijven of is dit een kans om mijn blik te verruimen?  Zo’n moment van reflectie dat nieuwe deuren opent.

 

Al een aantal jaren ga ik elke maand naar een masseur. Heerlijk vind ik dat. Even alle stress loslaten en de spanning in mijn schouders eruit laten masseren. Dat is 1,5 uur puur genieten voor mij. Het leek me een geweldig vak; mensen een stuk ontspanning bieden in hun hectische leven.

 

Ik hoefde dan eigenlijk ook niet lang na te denken toen ik eenmaal had besloten om het roer om te gooien. Ik heb me meteen ingeschreven voor massagecursussen en vond het geweldig.  Zo werd het vage idee werkelijkheid. Massagepraktijk Blossom was geboren. Deze naam is trouwens bewust gekozen. Blossom of Bloesem staat voor een nieuw begin in de natuur. De natuur ontwaakt na de winter, de lente breekt aan. Voor mij is deze massagepraktijk ook een nieuw begin. Zeker omdat ik het kan combineren met mijn baan in de marketing-communicatie, een vakgebied waar ik, na ca. 25 jaar, nog steeds mijn creatieve ei in kwijt kan.

 

Ik zie je heel graag voor een ‘Momentje voor jezelf’ in mijn praktijk. Ontdek wat een massage voor je kan doen!
Tot snel.

 

Groetjes,

Ingrid Diender

 

p.s. wil je weten welke massages ik geef? Ontdek ze allemaal op deze pagina Behandelingen

 

Massagepraktijk Blossom
Rietbeek 15
5501 CA Veldhoven
Tel. 0653 688 989
massagepraktijkblossom@gmail.com

Waarom mensen kiezen voor Blossom

0%
Sfeer praktijk
0%
Kwaliteit behandeling
0%
Ontvangst
Afspraak Blossom
Giftcard Blossom
contac massagepraktijk Blossom