fbpx

Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is bijzonder geschikt voor vastzittende spieren en voor, zoals het woord al zegt, optimale ontspanning. Het is niet voor niets één van de ‘Momentje voor jezelf massages’ van Blossom. Met een ontspanningsmassage van Blossom zeg je alle stress vaarwel en laad je de batterij weer op.

 

We bepalen vooraf samen de aandachtsgebieden. Zitten je spieren in je nek en schouders vast? Dan besteed ik daar extra aandacht aan. Zo wordt de massage afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Jij staat immers centraal.

 

Waarom een ontspanningsmassage?
Op de eerste plaats natuurlijk omdat het heerlijk is om een momentje voor jezelf te hebben. Maar het kan ook zijn dat je komt omdat je bepaalde lichamelijke klachten hebt zoals pijnlijke of stijve spieren of dat je de massage ziet als een soort onderhoud van je lijf.  Een ontspanningsmassage maakt de spieren soepeler, het brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor afvoer van vocht en afvalstoffen. Het geeft je energie en haalt de spanning uit je lijf.

 

Je kunt een massage boeken van  30 minuten, 60 minuten of 90 minuten. Bij een massage van 30 minuten behandelen we bijvoorbeeld alleen de rug, nek en schouders of alleen de armen en  benen.  Een massage van 60 minuten is een uitgebreide lichaamsmassage.

 

Wil je lekker lang genieten dan kun je een 90 min. massage boeken. Ook bij deze massage bepalen we samen hoe de massage eruit gaat zien. Wil je bijv. een langere voetmassage of extra aandacht aan nek/schouders? Bij een 90 min. massage worden ook hotstones ingezet. Je krijgt geen complete hotstone massage, maar er wordt wel kort gemasseerd met de hotstones op rug en achterkant benen. Dit geeft een heerlijke extra toevoeging aan de massage. Als de buitentemperatuur warmer is dan 23 graden, vervallen de hotstones. Daarnaast is het ook mogelijk dat je zelf een massage met hotstones niet fijn vindt omdat je bijv. een uitgebreide voetmassage wil. Dan kun je dat bij het boeken gewoon aangeven (kies dan voor 90 min. zonder hotstones). Ook zonder hotstones zorgt een 90 min massage voor de ultieme ontspanning.

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Ontdek dan wat onze ontspanningsmassage voor je kan doen.

 

Tarieven ontspanningsmassage:
30 minuten: € 20,-
60 minuten: € 45,-
90 minuten: € 60,-

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

'Momentje voor jezelf' massages van Blossom

Naast de Klassieke ontspanningsmassage heeft Blossom nog 4 andere ‘Momentje voor jezelf ‘ massages:
Hotstone Massage, Lichaamspakking & Massage, Bodyscrub Massage en Kruidenstempelmassage,

Hotstone massage

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Door de weldadige warmte en het gewicht van de stenen kom je helemaal tot rust.

Lichaamspakking & Massage

Lichaamspakking & Massage

Een Lichaamspakking & Massage is een opkikker voor je huid. De bodyscrub, pakking en massage maken deze behandeling een unieke ervaring.
Je kunt kiezen uit een chocolade- of honingpakking.

Bodyscrub massage

Bodyscrub massage

Geniet van een heerlijke ontspannen massage gecombineerd met een bodyscrub. De scrub massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en geeft een zijdezacht gevoel. Na de behandeling heb je een ontspannen en verzorgd gevoel.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage

Ervaar de ontspannen en verlichtende werking van de warme kruidenstempels en heerlijke geur. Ideaal bij vermoeidheid, stijve spieren of gewoon om even te genieten van een momentje voor jezelf.

ontspanningsmassage