fbpx

Lichaamspakking & Massage

Een lichaamspakking is een eeuwenoud ritueel. Mensen bedekten vroeger hun lichaam met kruiden om hun gezondheid en huid te verbeteren. Lichaamspakkingen worden nog steeds uitgevoerd, maar dan in een modern wellness-jasje. Een lichaamspakking zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, het voedt, verstevigt en hydrateert de huid. Daarnaast zorgt een pakking ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. De behandeling is een echte opkikker van je huid en een traktatie voor je lichaam. Het geeft nieuwe energie en is bovendien ook nog eens bijzonder ontspannend. Een Lichaamspakking & Massage is niet voor niets één van de ‘Momentje voor jezelf’ massages van Blossom.

 

Hoe ziet de Lichaamspakking & Massage eruit?

We beginnen met een korte scrubmassage van de rug met een dode zee scrub olie. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor je huid lekker zacht wordt en de pakking beter zijn werk kan doen. Met warme handdoeken wordt de scrub olie verwijderd.

Daarna wordt de lichaamspakking aangebracht. Deze wordt afgedekt met folie en een warme deken. De pakking moet 20 tot 30 minuten intrekken.

Als de pakking intrekt worden je benen (achterkant) behandeld met een scrub olie en gemasseerd. Daarna wordt de lichaamspakking verwijderd met warme handdoeken en geniet je van een heerlijk rug en schouder/nek massage. Nadat je rug is ingewreven met een voedende sheabutter, ga je als herboren weer naar huis.

 

Tarieven Lichaamspakking & Massage:

60 minuten: € 52,-

Bij Blossom kun je kiezen uit 2 heerlijke lichaamspakkingen. Welke kies jij?

Blossom chocol;ade lichaamspakking

Chocolade lichaamspakking

Wie houdt er nu niet van chocolade? De meeste mensen worden heel blij van chocolade en dat word je ook van een chocolade lichaamspakking. Het is een bijzonder gevoel als de verwarmde chocolade op je huid verdeeld wordt. De pakking ontspant en verbetert de doorbloeding van de huid. Daarnaast activeert de pakking de afbraak van vetten en heeft deze een vochtafdrijvend en afslankend effect. Bij de massage van benen en rug wordt gebruik gemaakt van verwarmde chocolade massage olie. Een onvergetelijke ervaring!

Blossom honingpakking

Honing crème lichaamspakking

Bij deze verzorgende lichaamspakking wordt je rug ingesmeerd met een heerlijke, voedende honing crème. De pakking maakt de huid bijzonder zacht en elastisch en zorgt tegelijk voor versteviging van de huid. De honingpakking wordt ook wel ingezet voor het verminderen van cellulitis. Natuurlijk is deze lichaamspakking ook bijzonder ontspannend. De verwarmde honing massage olie waarmee je rug en benen worden gemasseerd maken deze verwennerij compleet.

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

'Momentje voor jezelf' massages van Blossom

Naast de Lichaamspakking & Massage heeft Blossom nog 4 andere ‘Momentje voor jezelf ‘ massages:
Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Bodyscrub massage & Kruidenstempelmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een Klassieke ontspanningsmassage is een traktatie voor lichaam en geest.
De massage bestaat uit zachte strijkbewegingen, cirkelbewegingen, kneden, schudden.

Hotstone massage

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Door de weldadige warmte en het gewicht van de stenen kom je helemaal tot rust.

Bodyscrub massage

Bodyscrub massage

Geniet van een heerlijke ontspannen massage gecombineerd met een bodyscrub. De scrub massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en geeft een zijdezacht gevoel.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage

Ervaar de ontspannen en verlichtende werking van de warme kruidenstempels en heerlijke geur. Ideaal bij vermoeidheid, stijve spieren of gewoon om even te genieten van een momentje voor jezelf.

Blossom Veldhoven lichaamspakking