fbpx
Kruidenstempelmassage
kruidenstempelmassage
Ontdek de heerlijke geuren en warmte van de kruiden

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage wordt ook in Nederland steeds populairder. Deze traditionele Thaise massage wordt gegeven met warme kruidenstempels die gevuld zijn met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannen eigenschap hebben. De helende werking van de kruiden dringt diep door in het weefsel. Door de warmte van de stempels en de heerlijke geur van de kruiden is deze massage bijzonder ontspannend.

 

Een kruidenstempelmassage bevordert de doorbloeding, verlicht stijve en vermoeide spieren en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het maakt onderliggende blokkades vrij waardoor de energie weer kan stromen.

 

Deze massage is uitermate geschikt bij spanningen, vermoeidheid, spierproblemen, fibromyalgie en een slechte doorbloeding. Maar het is zeker ook een heerlijk moment voor jezelf! Lekker even ontspannen en bijkomen van de stress van alledag.

 

We beginnen de massage met warme handdoeken en een scrub met Dode Zee zout van de rug. Dode huidcellen worden verwijderd en door de warme handdoeken worden de poriën geopend. De kruiden van warme kruidenstempels kunnen daardoor optimaal hun werk doen. De achterkant van het lichaam wordt gemasseerd met de kruidenstempels. We sluiten af met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage.

 

Een ervaring die je niet snel zult vergeten. De diepe, ontspannende werking zorgen dat je uitgerust en met hernieuwde energie weer naar huis gaat.

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Ontdek dan wat een kruidenstempelmassage voor je kan doen.

 

Tarieven Kruidenstempelmassage:
60 minuten: € 60,00

kruidenstempel massage Veldhoven

In de kruidenstempels zitten gemalen kruiden (zonder toevoeging van bleekmakers.), volgens het recept van WAT PHO (de beroemdste masageschool van Thailand). De stempels hebben de goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand. Ze zijn luchtdicht verpakt zodat ze gedurende een langere periode bewaard kunnen worden zonder hun kracht te verliezen. De kruidenmix bestaat o.a. uit: Kampher, Alpina officinarum (galangal), Gember/Zingeber, Kaffir Limoen, Citroen Gras, Patchouli, Eucalyptus.

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

Kruidenstempelmassage bij Blossom