fbpx
Massage met infrarood saunadeken
Blossom saunadeken
Geniet van ver-infrarood warmte
met een magnesiumboost

Infrarood saunadeken met magnesiumpakking en massage

Bij deze heerlijke, lekker warme behandeling wordt Permsal Magnesiumgel op je lichaam aangebracht. Je kunt je ondergoed aanhouden. Daarna ga je op de reeds warme ver-Infrarood saunadeken liggen. Je wordt in folie gewikkeld voor extra werking en de saunadeken wordt om je heen geslagen. Vervolgens mag je je ca. 30 minuten laten omhullen met heerlijke warmte van je mini sauna.

 

Terwijl jij lekker ligt te genieten van de helende warmte krijg je een fijne gezichtsmassage. Na 30 minuten mag de infrarood saunadeken eraf en wordt de magnesiumgel verwijderd. We sluiten af met een ontspannende massage. Je kunt deze behandeling boeken voor 60 of 90 min. Bij een behandeling van 90 min. is de massage achteraf uiteraard uitgebreider.

saunadeken
magnesium

Magnesium

Magnesium naast zuurstof en water, de 3e levensbehoefte van het lichaam. Onderzoek wijst uit dat veel Nederlanders een magnesiumtekort hebben. Dit kan resulteren in klachten zoals spierkrampen, onrustige benen, hoofdpijn, migraine, verkrampte spieren, slaapproblemen en vermoeidheid.

 

Bij Blossom wordt gewerkt met magnesiumgel van Permsal. Deze bevat magnesiumchloride, een lichaamseigen stof, die daarom snel door de huid wordt opgenomen. Magnesium gaat zo rechtstreeks naar de cellen en door naar de bloedbaan. De producten van Permsal zijn speciaal ontwikkeld voor opname van magnesium via de huid.

 

Ver-Infrarood saunadeken

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom wordt in deze behandeling magnesium gecombineerd met een ver-infrarood saunadeken.

 

De Ver-infrarood saunadeken zorgt voor directe warmte op de huid en gewrichten en een diepwerkende ontspanning voor de spieren. De bloedcirculatie wordt hierbij verbeterd en je spieren worden soepel. De saunadeken kan verlichting bieden bij mensen met reuma klachten, fybromyalgie spierstijfheid, spier en/of gewrichtspijnen. Het zorgt voor ontspanning en stimuleert een goede nachtrust. Daarnaast krijgt je stofwisseling een boost en stimuleert het de productie van vetzweet, waardoor je calorieën verliest.

 

De positieve effecten van de ver-infrarood saunadeken in combinatie met een magnesium lichaamspakkingpakking voor je op een rij

  • verlicht spier- en gewrichtspijnen bij bijv. reuma, fibromyalgie, atrose,
  • zorgt voor soepele spieren en gewrichten
  • zorgt voor ontspanning
  • bevordert het immuunsysteem
  • vermindert stress
  • het bevordert een goede nachtrust
  • zorgt voor een betere doorbloeding
  • afvoer van afvalstoffen (ontgiften)
  • geeft energie en uithoudingsvermogen
  • stimuleert de vetverbranding en verwijdert cellulite

 

Kan ik deze behandeling ook boeken zonder magnesiumpakking?

Natuurlijk kan dat. Als jij lekker wil genieten van de warmte van de saunadeken in combinatie met een massage dan is dat zeker mogelijk. Geef dat voor de behandeling even aan. Dan laten we de pakking weg. Geen enkel probleem. Het gaat er om dat jij met een fijn en ontspannen gevoel naar huis gaat!

 

TIP:  Niet scheren of waxen 1 dag voor de behandeling. Het zoutgehalte kan pas geschoren huid irriteren.

 

Contra-indicatie:

Infrarood is helaas niet geschikt voor mensen met een pacemaker of tens-apparaat en zwangeren.

Bij een verminderde nierfunctie, hartblok (een storing in de prikkelgeleiding van het hart) en neuromusculaire aandoeningen dan is deze pakking eveneens niet geschikt.

 

Tarieven Infrarood saunadeken en magnesium lichaamspakking:
60  minuten: € 60,-
90 minuten: € 72,50

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Ontdek dan wat een magnesium lichaamspakking  voor je kan doen.

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.