fbpx
Gezichts- en Voetmassage Blossom
voetgezicht_slider
jouw ultieme verwenmoment

Gezicht- en Voetmassage

Even helemaal niets, alleen ontspannen. Dat gebeurt tijdens deze speciale Blossom-verwennerij. Je komt deze behandeling niet vaak tegen bij andere massagepraktijken. Maar omdat een voet- en gezichtsmassage zo ontspannend is heb ik beide gecombineerd in een heerlijk 60 minuten-verwenmoment.

 

We beginnen met een reiniging van het gezicht met een lekker warme handdoek en speciale, zachte kwasten. Daarna volgt een masker met rozenwater. Terwijl jij lekker ligt te genieten van het frisse, hydraterende masker ondergaan je voeten een fijne scrubbehandeling en massage. Je zult merken dat je tijdens de voetmassage heerlijk ontspant.

 

Na de voetmassage volgt een uitgebreide massage van gezicht, decolleté en hoofd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van facecups en de cryotherapielepel waardoor de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt. Na een uur verwennerij ga je lekker ontspannen weer naar huis.

 

Als je nog graag wat langer wilt genieten dan kun je deze behandeling uitbreiden met 30 minuten rug/nek/schouder massage.

 

Tarieven Gezicht- en Voetmassage:
60  minuten: € 60,00
90 minuten (uitbreiding met rug/nek/schoudermassage): € 75,00

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Dan is de gezicht- en voetmassage precies wat je zoekt

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.