fbpx

[rev_slider alias=”blossom-bodyscrub-massage”]

Bodyscrub massage

Een  bodyscrub massage is niet alleen een weldaad voor je spieren, de massage geeft je huid ook een opfrisbeurt. Je zou het eigenlijk een 2 in 1 massage kunnen noemen: je geniet van een heerlijke ontspannende massage en daarnaast wordt je huid zijdezacht en gevoed. De bodyscrub massage is echt een momentje voor jezelf.

 

Een bodyscrub massage begint met een ontspannende massage waarbij je spieren los worden gemaakt. Daarna word je lichaam afgedekt met warme kompressen zodat de poriën in de huid goed openen. We beginnen altijd met een complete behandeling van de rug. Afhankelijk van de tijd en wat jezelf wilt kunnen we daarna de benen en of armen doen.

 

Nadat de warme kompressen hun werk hebben gedaan volgt een zachte massage met speciale scrubcrème. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd en gaat je huid zijdezacht aanvoelen. De scrubmassage zorgt bovendien voor een goede doorbloeding van de huid en heeft een verstevigende werking op de huid. Na de zachte scrubmassage wordt de crème van de huid gehaald met warme kompressen.

 

Als slot word je gemasseerd met heerlijke bodybutter.  Deze wordt, dankzij de scrub massage, beter opgenomen door de huid om zijn werk te doen. Je huid wordt heerlijk gevoed, voelt zachter aan en krijgt meer glans. Na de behandeling het je een ontspannen en verzorgd gevoel.

 

Tarieven Bodyscrub massage:
30  minuten: € 30,-
60 minuten: € 60,-

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Ontdek dan wat een Bodyscrub massage voor je kan doen.

Afspraak Blossom
Giftcard Blossom

Lees ook onze huisregels

Ook voor deze massage geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

Blossom bodyscrub massage veldhoven