fbpx
Behandelingen Massagepraktijk Blossom
behandelingen massagepraktijk Blossom
Waarom een massage?
Gewoon... omdat je dat verdient

Alle massages van Blossom

Of je nu komt voor een uurtje ontspanning of omdat je spieren vastzitten, bij massagepraktijk Blossom is altijd een behandeling die bij je past. Even lekker ontspannen, alle spanningen en stress achter je laten en alleen maar aandacht voor jezelf. Gewoon, omdat je dat verdient.

 

Ik zie je graag op mijn massagetafel voor jouw rustmomentje.

 

Voor massages geldt dat er bepaalde medische aandoeningen zijn waarbij de massage niet uitgevoerd mag worden. Welke dat zijn lees je in onze blog ‘Contra-Indicaties’. Bij de eerste afspraak hebben we daarom ook een kort intake gesprek.

Afspraak Blossom
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een traktatie voor lichaam en geest. De massage bestaat uit zachte strijkbewegingen en knedingen. Even alle spieren losmaken en een momentje voor jezelf.

OntdekOntdek
lichaamspakking

Lichaamspakking & Massage

Een Lichaamspakking & Massage is een opkikker voor je huid. De bodyscrub, pakking en massage maken deze behandeling een unieke ervaring.
Je kunt kiezen uit een chocolade- of honingpakking.

OntdekOntdek
Hotstone massage

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Door de weldadige warmte en het gewicht van de stenen kom je helemaal tot rust. Pure ontspanning voor je spieren en voor jezelf.

OntdekOntdek
Zwangerschapsmassage Veldhoven

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage biedt je een heerlijk moment ontspanning voor jou en je baby.
Heb je typische zwangerschapsklachten zoals vermoeidheid, rug-, nek-, schouderpijn, of kramp? Dan kan een zwangerschapsmassage verlichting bieden. Maar ook zonder klachten is een massage een verwennerij die elke zwangere vrouw verdient.

OntdekOntdek
Kindermassage Veldhoven

Kindermassage

Dagelijks komen er talloze prikkels op kinderen af. Soms is dit zelfs voor nieuwsgierige ontdekkingsreizigers te veel en ontstaan er spanningen. In mijn massagepraktijk gun ik jouw kind daarom graag een aangename pauze. De massage helpt om te kalmeren en stress te verminderen. Het dagelijkse leven kan immers ook voor kinderen soms behoorlijk stressvol zijn.

OntdekOntdek
hammam massage Veldhoven

Hammam massage

Een hammam massage is pure verwennerij. Je ondergaat een ontspannend Oosters reinigingsritueel, bestaande uit warmte, een scrub, zeepmassage en een lichaamspakking.

OntdekOntdek
bodyscrub massage van Blossom

Bodyscrub massage

Geniet van een heerlijke ontspannen massage gecombineerd met een bodyscrub. De scrubmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en geeft een zijdezacht gevoel. Na de behandeling heb je een ontspannen en verzorgd gevoel.

OntdekOntdek
kruidenstempelmassage veldhoven

Kruidenstempelmassage

Ervaar de ontspannen en verlichtende werking van de warme kruidenstempels en heerlijke geur. Ideaal bij vermoeidheid, stijve spieren of gewoon om even te genieten van een momentje voor jezelf.

OntdekOntdek
gezicht_voet 500x500jpg

Gezicht- en Voetmassage

Geniet van de gezichtsreiniging, het masker en de gezichtsmassage. Ontspan helemaal tijdens de scrub en massage van de voeten. Na deze verwennerij ga je lekker ontspannen weer naar huis.

OntdekOntdek
Voetmassage Veldhoven

Voetmassage (reflex en Chinees)

Een voetmassage bij Blossom combineert voetreflex met Chinese voetmassage. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een bijzonder ontspannen uitwerking.

Een voetmassage bij Blossom combineert voetreflex met Chinese voetmassage. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een bijzonder ontspannen uitwerking.

OntdekOntdek
saunadeken

Infrarood saunadeken, magnesiumpakking en massage

Heerlijk genieten van de indringende warmte van de infrarood saunadeken terwijl je lichaam een magnesiumboost krijgt. Terwijl jij in je eigen mini-sauna ligt krijg je een fijne gezichtsmassage. De lichaamsmassage na afloop maakt deze behandeling compleet.

OntdekOntdek
hoofdpijn massage

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage is een efficiënte methode om klachten te verminderen. Deze ontspannen massage zorgt voor verlichting en vermindert spierspanning. Precies wat je nodig hebt als je last hebt van hoofdpijn.

OntdekOntdek

Blossom giftcard

Een massage is niet alleen het beste cadeau dat je aan jezelf kunt geven, het is misschien ook wel het meest leuke cadeau om weg te geven! Gun jij iemand anders een heerlijk ontspannen moment? Geef dan een Blossom giftcard cadeau!

Giftcard Blossom
behandelingen massagepraktijk Blossom